Fabiflu 200mg Price - Buy Online medicine for COVID 19

Fabiflu 200mg fördelar

Den aktiva ingrediensen i Fabiflu 200 mg är det antivirala läkemedlet favipiravir används för att behandla coronavirusinfektioner (COVID-19). Detta läkemedel används för att behandla vuxna med mild till måttlig coronavirus-sjukdom (COVID-19).

Vilka är fördelarna med Fabiful 200 mg tabletter? Vad är mekanismen bakom det?

Antiviral medicinering FabiFlu (Favipiravir Brands). Det fungerar genom att hämma RNA-polymeras, ett RNA-beroende enzym som hjälper SARS-CoV-2-viruset att replikera. Som ett resultat sänks kroppens virala börda.

Produktinformation

 

Märke: Fabiflu 200 mg
Sammansättning: favipiravir 200 mg
Tillverkare: Glenmark Pharmaceuticals
Form: Tablet
Förpackning: Förpackning med 17 tabletter

Biverkningar av Fabiful 200 mg tabletter

  • diarre
  • Ökad urinsyranivå
  • Minskning av antalet vita blodkroppar
  • Ökade leverenzymer
  • Psykiatriska symptom

Fantastiska 200 mg försiktighetsåtgärder och varningar

Graviditet

F: Kan jag ta FabiFlu -tabletter under graviditeten?
A: FabiFlu ska inte tas av gravida kvinnor eller kvinnor som tror att de kan bli gravida eftersom det kan skada fostret. Gravida kvinnor bör inte ha samlag eller samlag med en partner som tar detta läkemedel.

Amning

F: Kan jag ta FabiFlu -tabletter när jag ammar?
A: Ta inte om du ammar.

Kör

F: Kan jag köra bil om jag äter en FabiFlu -tablett?
A: FabiFlu -tabletter förändrar inte din körförmåga. Patienter med COVID-19-infektion bör stanna på isoleringsavdelningen hemma eller på sjukhuset och undvika att gå ut för att förhindra spridning av coronavirusinfektion.

Alkohol

F: Kan jag dricka alkohol med FabiFlu -tabletter?
A: Undvik alkoholkonsumtion när du tar FabiFlu -tabletter.

Fabiflu 200 mg tabletter Var kan man köpa online - Läkemedlet är endast tillgängligt med läkares recept och finns på Drugssquare. Drugssquare är en one-stop-butik för alla dina medicinska förnödenheter. Vi erbjuder snabb leverans, produkter av hög kvalitet och en kunnig kundvårdspersonal. Vi är fast beslutna att se till att de saker vi säljer är överkomliga för våra kunder. Kundnöjdhet är vårt huvudfokus. Många människor kommer att dra nytta av dina tjänster, och du kommer att göra dem lyckliga. I bland annat USA, Storbritannien, Filippinerna, Förenade Arabemiraten, Vietnam, Thailand, Singapore, Japan, Chile, Australien och Malaysia finns Fabiflu 200 mg tabletter tillgängliga. Vi har din rygg.

Kundtjänst - [email protected]
Whatsapp - https://api.whatsapp.com/send?phone=919958550955&text=&source=&data=